Aangenaam, wij zijn Dr. Green!

Lees meer over ons

Wie zijn we?

  • Dé Aloë vera kwekerij van Europa

Dr. Green is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera. Wij maken de beste Aloë vera producten. Vind je het leuk om een kijkje te nemen bij ons op de kwekerij? Stuur ons dan even een berichtje en we maken een afspraak. 

 

  • Het jongste bedrijf van Nederland

Wij geloven er in dat iedereen alles kan, ongeacht je leeftijd. Het bedrijf wordt gerund door een klein vast team, en meer dan 60 studenten. Die werken voor of na schooltijd en op zaterdag ochtend. De gemiddelde leeftijd van al het personeel is 16 jaar. Bijzonder heh! Wij vinden dit in ieder geval onwijs cool 🙂

Even voorstellen

DSC_5521-400x400

Jo-ann

marketeer & fotograaf

DSC_5537-400x400

Bryan

verzorgt plantjes

DSC_5648-400x400

Maud

onboarding scholieren

DSC_5545-400x400

Freek

strateeg

DSC_5605-400x400

Thalitha

eindbaas administratie

DSC_5624-400x400

Nikita

verwerkt facturen

DSC_5525-400x400

Marc

eindbaas operatie

DSC_5631-400x400

Anouk

verwerkt orders

DSC_5642-400x400

Luca

begeleidt scholieren

DSC_5506-400x400

Lisa

marketeer

DSC_1342

Sten

verwerkt orders

DSC_1393

Rianne (freelance)

pers en media

DSC_5834

Isabel (freelance)

Stagiaire social media en beautysalons

In de media…

Dr. Green - LinkThings.nl - Blog 12-06-2020

Dr. Green bouwt een nieuw warenhuis met LinkThings- blog

12 juni 2020

Iedere dag zijn wij bezig om de beste Aloë vera’s te kweken. Daar komt meer bij kijken dan alleen het laten groeien van de planten. Achter de schermen werken wij dan ook met heel veel verschillende data om onze beslissingen te maken. Vanaf nu doen we dat nog gestructureerder met onze nieuwe warenhuis van LinkThings. Hier lees je waarom.

VIVA online winactie 9-6-2020

Lezeressen van Viva maken kans op Desinfect

9 juni – 2020 

VIVA is het magazine voor de jonge vrouw die zorgzaam is, grappig, slim, modebewust en geen blad voor de mond neemt. Dit keer geeft VIVA aandacht de Dr. Green Desinfect en maken lezeressen kans op een pakketje! Bekijk de actie hier

Telegraaf - Vrouw - 24-4-2020 Lr

Kim van Telegraaf maakt Desinfect

24 april 2020 

Kim Querfurth van Telegraaf – Vrouw ging zelf aan de slag met Dr. Green Aloë vera Desinfect. Met dit pakket maak je zelf een desinfecterende handgel met verse Aloë vera gel. Hierdoor worden je handen ontsmet en verzorg je ze gelijk door de hydraterende eigenschappen van de Aloë vera gel. Heel fijn in deze Coronatijd waarbij iedereen droge handen heeft door het vele handen wassen. Bekijk hier haar filmpje.

Bookd website - 22-05-2020 - LR

Bookd op bezoek – blog

22 mei 2020

Marloes van Bookd kwam langs bij de kwekerij. Marloes gebruikt zelf al regelmatig Aloë vera voor een haarmasker. Het hele artikel + recept voor het haarmasker lees je hier. 

Dr. Green - interview over ondernemen in tijden van Corona

Het Hele Westland – Glastuinbouw Nederland 

22 april 2020

Freek Wesstein werd geïnterviewd door Roger Abbenhuijs van Glastuinbouw Nederland voor de  themapagina in de krant Het Hele Westland. Het gaat over ondernemen in crisistijd (Corona) en hoe wij hiermee om gaan met ons jonge team van zo’n 60 studenten. Het hele artikel lees je hier. 

AD Westland Dr. Green Aloe vera

AD Westland – Aloë vera bladeren voor huidverzorging 

8 april 2020

De vraag naar bloemen en planten is door de coronacrisis helemaal ingestort, maar handcrème is momenteel niet aan te slepen. Daarom introduceerden wij Dr. Green met de verkoop van losse Aloë vera bladeren voor een gezonde huid. Lees hier het hele artikel in AD Westland. 

Interview Onder Glas

28 november 2019

Vakblad Onder Glas gaf aandacht aan onze reorganisatie met het artikel: “Telers stootten vier locaties af en richtten zich op teelt Aloë vera.”  Wij hadden bij deze reorganisatie hulp van Marcel van Eek van Triple Group. Benieuwd naar het hele verhaal? Je leest hier meer over onze weg naar het concept Dr. Green. 

Dr-Green-Het-Hele-Westland

Interview Glastuinbouw Nederland 

20 november 2019

Bij Dr. Green werken we voor het grootste gedeelte met scholieren. Daarom werden we geïnterviewd door Go Go Greenhouse.

Go Go Greenhouse is een campagne van Glastuinbouw Nederland om scholieren een compleet beeld te geven van wat de glastuinbouw te bieden heeft. Het artikel was te lezen in de krant Het Hele Westland op de themapagina van Glastuinbouw Nederland. Hier lees je het artikel online

Dr.Green-aloe-vera-klant-aan-het-woord-Bookd

Interview Bookd

4 februari 2019

Freek Wesstein werd geïnterviewd door Bookd. Bookd helpt ons met de administratie en zij interviewen regelmatig inspirerende ondernemers. Met deze publicaties proberen zij andere ondernemers te inspireren. Lees het hele artikel hier. 

Volg ons ook op… 

Youtube

Instagram

Waar staan we voor?

CO2 Neutraal icoon

Wij meten onze CO2 footprint en compenseren deze volledig door bomen aan te planten in Uganda. Wij zijn vrienden van Bamboo Village Uganda. Hier kun je meer vinden over onze CO2 footprint

Plastic Vrij Icoon

Bij het kweken van onze aloe vera’s gebruiken wij zo min mogelijk plastic en onze producten worden altijd geheel plastic vrij bezorgd.