Skip to content

Aangenaam, wij zijn Dr. Green!

Lees meer over ons

Wie zijn we?

  • Dé Aloë vera kwekerij van Europa

Dr. Green is het enige glastuinbouwbedrijf in Europa dat zich volledig gespecialiseerd heeft in het kweken van Aloë vera. Wij maken de beste Aloë vera producten. Vind je het leuk om een kijkje te nemen bij ons op de kwekerij? Stuur ons dan even een berichtje en we maken een afspraak. 

 

  • Het jongste bedrijf van Nederland

Wij geloven er in dat iedereen alles kan, ongeacht je leeftijd. Het bedrijf wordt gerund door een klein vast team, en meer dan 30 studenten. Die werken voor of na schooltijd en op zaterdag ochtend. De gemiddelde leeftijd van al het personeel is 16 jaar. Bijzonder heh! Wij vinden dit in ieder geval onwijs cool 🙂

Even voorstellen

Freek

Freek

strateeg

Thalitha

Thalitha

eindbaas administratie

Bryan

Bryan

verzorgt plantjes

Jo-ann

Jo-ann

marketeer & fotograaf

Marc

Marc

eindbaas operatie

Maud

Maud

onboarding scholieren

Luca

Luca

teamleider productie

Nikita

Nikita

verwerkt facturen

Over ons

Owen

verzorgt plantjes

Matthijs over ons

Matthijs

teamleider orderverwerking

Over ons

Rianne (freelance)

pers en media

Wij steunen Plant a friend Westland

Over ons
plant a friend logo
Over ons
Over ons

Plant a Friend is een mooi middel om jongeren met interesse voor alles wat ‘groeit en bloeit’ met elkaar te verbinden. Jongeren tussen de 14 en 26 die behoefte hebben aan contact met leeftijdsgenoten, kunnen een warm welkom verwachten van anderen die dezelfde passie delen. Zij kunnen zich aanmelden en krijgen een gratis plantje thuisbezorgd. Vervolgens worden zij in een appgroep geplaatst met 5 anderen waaronder een ‘host’. Ze gaan met elkaar de uitdaging aan om het plantje te laten groeien en in gesprek over de plant en andere onderwerpen. De plant zorgt op deze manier voor verbinding en zo hoopt Plant a Friend Westland dat er een leuke vriendschappen ontstaan. Roos Vollebregt bracht het van origine Leidse project naar Westland.

Dr. Green is de eerste sponsor van het project. Freek Wesstein: “Wij hebben 60 jongeren bij ons werken en door Roos werd ik me bewust dat eenzaamheid onder jongeren echt een probleem is. Wij willen dan ook graag bijdragen om dit te verbeteren. Dit doen we door de stek te sponsoren en ook door het project bekender te maken door onze jongeren hierover te informeren. Wij zijn dan ook graag ambassadeur voor dit project en steunen Roos op de langere termijn. Ik hoop dat vele kwekers volgen.” Ook Vitis Westland en gemeente Westland dragen bij. 

Jongeren die een gratis plantje willen ontvangen kunnen zich aanmelden via de website. 

Volg ons op…

Youtube

Bekend van…

Libelle-logo
Logo-vriendin-500x250
1024px-AD_Logo_2020.svg
ElQP8Ooj_400x400-202x152
happinez-logo-vector
11-min-e1601281927105
margriet-logo
Logo_GezondNU_463x271
Telegraaf.svg
Linda-logo-aangepast-843x264-1
Over ons

Waar staan we voor?

CO2 Neutraal icoon

Wij meten onze CO2 footprint en compenseren deze volledig door bomen aan te planten in Uganda. Wij zijn vrienden van Bamboo Village Uganda. Hier kun je meer vinden over onze CO2 footprint

Plastic Vrij Icoon

Bij het kweken van onze aloe vera’s gebruiken wij zo min mogelijk plastic en onze producten worden altijd geheel plastic vrij bezorgd.